Design and Prepress

Design and Prepress предлага графичен дизайн, предпечатна подготовка, уеб дизайн и продуктова фотография

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН  |  Предлагаме идея и реализация на красив дизайн за почти всички печатни изделия. Дизайн на опаковки, етикети, продуктови каталози, лого, постери, листовки, флаери, дипляни, брошури и визитки. Освен печатните материали, които се печатат на хартия или картон, предлагаме дизайн на прозрачни пликове и опаковки, които се печатат на флексо печат, като опаковки от полиетилен, полипропилен, ламинирано и каширано фолио. Това са опаковки като стоящ плик с цип, тип „дойпак“, или фолио за пелнене на пликове на пакетиращи машини. Дизайнът на подобни опаковки има специфични особености, свързани с технологията на печат и спецификата на пакетиращите машини и изисква опит и познания. При създаването на такъв дизайн всички тези особености са предвидени, още на етап идея и проект, и готовият дизайн е не само красив, а изпълним и функционален.

Предлагаме и създаване на цялостна фирмена идентичност. Изграждане на концепция за лице пред света на нови фирми или продукти, както и редизайн на съществуващи. Това включва създаване на ново лого и брандиране на всички фирмени материали, като визитни картички, фирмени бланки, продукти на фирмата, продуктови каталози и рекламни материали, като чаши или химикалки. Изграждането на фирмена идентичност включва и представянето на фирмата онлайн, чрез създаване на фейсбук страница, уебсайт и рекламни банери за интернет и подпис на фирмени мейли.

ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА  | Oбикновено дизайнерите създават един идеен проект, който не може да бъде отпечатан, без да се направи предпечатна подготовка, защото не отговаря на изискванията за печат. Когато създадем един дизайн, ние правим предпечатната подготовка за офсет или флексо и предоставяме на клиента напълно готов файл за печат, който отговаря на всички изисквания и директно може да се предостави на печатница. Резолюция на снимките, цветови модел, трапинг, овърпринт, блийд, цветове по Pantone и всички други технически особености от предпечатната подготовка са изпълнени и е сигурно, че печатницата няма да ви върне файла, защото не отговаря на техните изисквания.
Когато поръчате при нас дизайн, към него получавате безплатно и услугата предпечатната подготовка, така пестите време, нерви и пари, свежда се до минимум риска от грешки и се гарантира максималното качество на печат.

УЕБ ДИЗАЙН  |  Предлагаме дизайн и изработка на уеб сайтове, на платформата WordPress + билдър Elementor Pro + евентуално Woocommerce за сайтове които имат интернет магазин. За изработване на уеб сайт, ще ви помогнем с избора на хостинг, домейн, създаване на мейли, както и изплозването на безплатни приложения и плъгини.

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ  |  За да направим дизайн на ваша реклама, опаковка или каталог, обикновено са необходими снимки на вашите продукти. Ние разполагаме с професионална техника, осветление и фонове и правим снимки на продуктите за конкретната цел и съответния дизайн който разработваме. Това означава, че дори и да имате готови снимки, те може да не са подходящи за конкретната цел, например имате хоризонтална снимка, а за дизайна който правим е нужна вертикална, или е нужен друг цвят на фона и друго осветление.
Ние снимаме продукта така че да съвпадне като размер, ъгъл и осветление, точно по дизайна който правим. Това ни дава предимство за постигане на по-красив и ефектен резултат. За вас услугата продуктова фотография, както и предпечатната подготовка е безплатна и влиза в цената на услугата дизайн.