Design and Prepress

Дизайн на лого (варианти) + дизайн на бранд бук
Дизайн на лого и бранд бук за Climb Academy, училище по спортно катерене за деца.
www.climbacademy.eu

дизайн на лого
дизайн на лого
дизайн на лого

Дизайн на лого (варианти) + дизайн на бранд бук + дизайн на уеб сайт
Дизайн на лого, бранд бук и уеб сайт за Kids-playhouse, производител на домашни мебели катерушки за деца.
www.kids-playhouse.com

дизайн на лого
дизайн на лого
дизайн на лого
дизайн на лого
дизайн на лого
дизайн на лого

Дизайн на лого (варианти)
Дизайн на лого за Ex-press, печатница за етикети на ролка.

дизайн на лого

Дизайн на лого
Дизайн на лого за Slim Tea Pro, производител на детокс чай

Дизайн на лого
Дизайн на лого за фирми производители на риболовни захранки или риболовни принадлежности

дизайн на лого
дизайн на лого

Дизайн на лого
Дизайн на лого за билков и плодов чай „Билкар“

дизайн на лого

Дизайн на лого
Дизайн на лого за школа по изобразителни и музикални изкуства Хармония

дизайн на лого

Дизайн на лого
Дизайн на лого за архитектурно бюро VKO Design

Design and Prepress предлага дизайн на ново лого или редизайн на съществуващо лого. Дизайна на логото е от определящо значение за красивия дизайн на опаковката. Логото е основен елемент в дизайна на опаковката. Ако логото е красиво, това е предпоставка за красив дизайн на опаковката, както и обратното. При изработване на опаковката предлагаме и дизайн на лого за клиенти стартиращи бизнес или стартиращи нови продукти. Предлагаме и редизайн на лого за клиенти със съществуващо лого, което не изглежда добре или се нуждае от актуализация. Всички лога представени в тази страница са направени по поръчка на наши клиенти и отговарят на техните изисквания. Линкове към сайтовете на някои клиенти: Madix Groundbaits, Slim Tea Pro, Panda – Myfish

С изработването на ново лого, предлагаме и създаване на корпоративна идентичност и изработване на брандбук. Фирмен гайдлайн на файл от няколко страници. В него са описани цветовете на логото, в проценти, според цветовия модел, който ще се използва. За web по RGB и за печат по Cmyk или Pantone. В брандбука се показват и различни цветови комбинации, в които логото може да се използва, както и различни цветове на фона върху който може да стои. Веднъж създаден, фирмения гайдлайн се използва в бъдеще като еталон и гарантира че фирмената идентичност ще се спазва, при всякакви ситуации на употреба на логото и фирмените цветове. 

Клиентът има право на неограничен брой редакции на логото по време на работата, докато крайния резултат бъде одобрен и удовлетворява и двете страни. Когато логото е завършено и одобрено се предоставя на клиента, на различни файлове, готови за употреба. Файлове в различни векторни формати, както и в растерни формати на висока резолюция, включително и на растерен формат поддържащ прозрачност, за да се използва без фон.
Цена за дизайн на лого в раздел цени.